TRX ja Personal Training

Liikunta-alan ammattilaisena TRX-harjoitusmuodon hallitsemisesta on hyötyä! TRX on suosittu treenimuoto sen tehokkuuden ja monipuolisuuden vuoksi, kaloreita palaa ja yleiskunto kasvaa! TRX:llä harjoittelemalla asiakkaasi saavat lisää voimaa ja vakautta.

Mikäli sinua kiinnostaa lukea enemmän TRX:n hyödyntämisestä Personal Training työssä, niin klikkaa tästä.

Työskenteletkö sinä pt:nä tai liikunnanohjaajana kuntosalilla tai yksityisenä Personal trainer -yrittäjänä?  TRX Suspension Training ohjaamisen hallitseminen voi olla hyvin yksi syy miksi, joku uusi asiakas valitsee juuri sinut Personal trainerikseen. Koulutus yhdistelee teoriaa ja harjoituksia sopivassa suhteessa. Koulutuksen jälkeen osaat suorittaa ja ohjata yli 40 TRX-harjoitusta ja luoda sopivia TRX-harjoitusohjelmia jokaiselle kuntotasolle.

Ensi vuoden ensimmäiset TRX STC-ohjaajakoulutukset järjestetään sunnuntaina 20.1.2019 Turun Mentor Gymillä  ja sitä seuraava koulutus 24.2.2019. Koulutuspaikka helmikuun koulutukselle selviää myöhemmin!

Ilmoittaudu ajoissa ja varmista paikkasi ensivuoden ensimmäiseen TRX STC-koulutukseen tästä.

Koulutukseen ilmoittauneet henkilöt voivat ostaa TRX-harjoitusvälineitä koulutuspäivän aikana/viikko koulutusta ennen tai sen jälkeen erikoishintaan -20% alennuksella. 20 % alennus annetaan normaalihintaisista tuotteista.

Lisätietoja koulutuksesta tai tuotteista saat lähettämällä sähköpostia koulutus@trxtraining.fi tai soittamalla numeroon 040-7740014.

Yli sadan euron tilaukset ilman postituskuluja!

Klikkaa itsesi tästä verkkokauppaamme.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA!

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.

LUE MYÖS: