Niina Nevalainen

Personal Trainer, ravintoneuvoja Niina Nevalainen, Uusimaa, Hyvinkää

Personal Trainer, ravintoneuvoja Niina Nevalainen, Uusimaa, Hyvinkää

Esittely:

Lapsena harrastin paljon urheilua. Olen kokeillut luistelua, tanssia, voimistelua ja monta muuta lajia. Nuorempana intohimokseni muodostui kuitenkin juoksu ja koripallo. Juoksu on seurannut minua läpi koko elämän. Nykyisin harrastan kuntosalilla treenaamista ja tavoitteena toiset Body fitness kilpailut.

Aikuisijällä halusin toteuttaa unelmaani ja lähdin kouluttamaan itseäni. Liikunta-alalta ei voi koskaan valmistua, joten koulutan itseäni kokoajan. Päätin tehdä työtä joka on minulle tärkeää. Haluan auttaa ihmisiä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Toivon että asiakas nauttii urheilusta, joten jos et halua rehkiä kuntosalilla, niin keksitään sinulle jokin muu liikuntamuoto. Tehdään yhdessä sinunkin unelmista totta! Yritys aloitti toimintansa vuonna 2012.

Vahvuuteni on asiakkaiden kanssa painonhallinta ja kiinteytys. Minulla on kokemusta myös nuorten ylipaino-ongelmista ja nuorten kanssa toimimisesta. Fitness urheilu on nostanut päätään. Autan mielelläni myös fitness urheiluun liittyvissä kysymyksissä. Otathan minuun rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus.

Koulutus/Kurssit:

Tältä alalta ei voi valmistua ikinä, joten koulutan itseäni kokoajan. Olen kouluttautunut lisäksi myös lukuisilla luennoilla ja pien kursseilla.

*Kahvakuulakoulutus

*Trainer4you Personal trainer

*Kinesioteippauksen alkeiskoulutus

*Kuntosaliohjaaja

*Hyvinvointivalmentaja

*Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja

*Suomen fitness urheilu, Fitness valmentaja

*Elintarvikealan koulutus

Palvelut:

Olen erikoistunut hyvin ylipainosten asiakkaiden auttamiseen ja kuntouttamiseen. Teen töitä myös nuorten ylipainon parissa. Otan vastaan asiakkaita Hyvinkäällä omalla pienellä kuntoutus-salillani. Teen ohjauksia myös Hyvinkään lähisaleilla.

Oma personal trainerisi voi olla tukenasi kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Jokainen on yksilö ja tarvitsee oman yksilöllisen ohjauksen. Toinen voi tarvita enemmän tönimistä kuin toinen, jolloin eri määrä tapaamisia on paikallaan. Personal trainer osaa räätälöidä sinun tarpeitasi vastaavan paketin.

Body- ja bikinifitness valmennus

Hinnasto:

10x paketti 750€

Ensimmäinen suunnittelutapaaminen on ilmainen. Tapaamisella kartoitetaan asiakkaan tavoitteet ja jutellaan asiakkaan toiveista. Ensimmäinen tapaaminen ei velvoita jatkotapaamisiin. Toisella tapaamisella tehdään kehonkoostumusmittaus, lihaskunto- ja liikkuvuustestit. Tulosten perusteella suunnitellaan asiakkaalle sopiva valmennus ja ravintoneuvonta. Valmennukseen sisältyvät ravintoneuvonta, kuntosaliohjelmat, kotikunto-ohjelmat, liikuntasuunnitelmat ja venyttelyohjelma.

( kaikki personal training palvelut voidaan maksaa myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä)

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Niina Nevalainen

045 8747373

niina2008@hotmail.fi

Kotisivut / Facebook