Kirsi Korpelainen

Personal trainer Kirsi Korpelainen

ALUE:

Pääkaupunkiseutu

Esittely:

Tarjoan valmennuspaketteja, henkilökohtaisia harjoitusohjelmia sekä yksittäisiä valmennuskertoja tilanteesi mukaan. Valmennusteni takana on aito halu auttaa ja päästä kanssasi tuloksiin. Kaikki palvelut räätälöidään aina tilanteen mukaan.

Olen harrastanut eri lajeja monipuolisesti aina taitoluistelusta ratsastukseen ja sulkapalloon. Nykyään pääosassa ovat salitreeni, lenkkeily ja koirien kanssa ulkoilu. Olen aina ollut kiinnostunut ravitsemuksesta ja olenkin monen muun tapaan kokeillut monenmoiset dieetit ja aloittanut uuden elämän aina ”huomenna”, kunnes lopulta löysin itselleni sopivan ja  tasapainoisen tavan liikkua ja syödä. Tähän myös valmennukseni pohjautuvat: ei pikadieettejä tai koko vuoden urheilua kerralla tammikuussa, vaan pikku hiljaa terveellinen elämäntapa ja rento suhtautuminen ruokaan ja liikuntaan. Rento suhtautuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että treenien tehokkuudesta ja tuloksista tarvitsisi tinkiä.

Rakastan uuden opiskelua ja päivitän jatkuvasti osaamistani. Valmentajana olen kannustava ja tarpeen tullen myös tiukka, jotta pääsemme yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Minulle on tärkeää, että kanssani treenit ovat tehokkuuden ja turvallisuuden lisäksi myös hauskoja!

Koulutus ja kurssit:

FAF Personal Trainer
Spartan Kuntosali- ja voimaharjoittelun ohjelmointi
Trainer4You Kuntosalivalmentaja
Ravitsemustieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa

 

Hinnasto:

Valmennuspaketit:
– 3 kk KICKOFF (sis. 8 tapaamista) 200 €/kk
– 6 kk PROJECT (sis. 14 tapaamista) 175 €/kk
– 12 kk LIFESTYLE (sis. 24 tapaamista) 150 €/kk

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, ohjelmoinnin ja ohjelmien tarkoituksenmukaisen päivityksen, ravintokonsultoinnin, alku- ja lopputestaukset sekä jatkuvan tuen. Paketit ovat räätälöitävissä tilanteesi mukaan. Kysy rohkeasti lisää!

Harjoitusohjelmat:
Haluatko mieluummin treenata itsenäisesti, mutta juuri Sinun tarpeisiin luodulla ohjelmalla? Suunnitelma voi sisältää niin kuntosaliharjoittelua, kotitreenejä, metsälenkkejä koiran kanssa kuin kovatempoisia HIIT-treenejäkin tavoitteestasi ja tilanteestasi riippuen.

Esimerkkejä hinnoista:
– Henkilökohtainen harjoitusohjelma (esim. kuntosaliohjelma) 80 €
– Henkilökohtainen harjoitusohjelma + 1 tapaaminen 100 €. Tapaamiskerralla varmistamme, että teet liikkeet oikein ja turvallisesti.
– Harjoittelun ohjelmointi 3 kk (sis. alkukartoitus ja harjoitusohjelmat) 120 €
–  Harjoittelun ohjelmointi 3 kk + 1 tapaaminen 160 €. Tapaamiskerralla käymme ohjelmat läpi ja varmistamme, että harjoittelu on turvallista ja tehokasta.

Yhteistapaamisten määrä on räätälöitävissä tapauskohtaisesti.

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Kirsi Korpelainen

Puhelinnumero: 040 5554 239

Sähköposti: kirsi@kirsikorpelainen.com

Kotisivut: https://www.kirsikorpelainen.com/