Hanne Tuominiemi

Hanne Tuominiemi Personal Trainer

Alue:

Vantaa, pääkaupunkiseutu

Esittely:

Tarjoan kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta ja personal training palveluja Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla.
Olen Hanne, 36- vuotias hyvinvointivalmentaja ja personal trainer.
Ennen hyvinvointi alan koulutustani tein uraa toimistotöissä, mutta vuosien toimistossa istumisen jälkeen huomasin, että oli aika tehdä muutos ja niin minä aloitin hyvinvointi alan koulutukseni. Oli tullut aika toteuttaa omia unelmiani <3.
Kouluttauduin työni ohella hyvinvointivalmentajaksi ja kuntosaliohjaajaksi vuonna 2015 ja personal traineriksi valmistuin vuonna 2016.
Opiskelin NLP-perusteet verkkokurssin kesällä 2016. NLP on ajattelutapa ja toimintamalli joka voi auttaa ymmärtämään miten ihmismieli toimii, miten opimme uutta, miten ajattelemme, miten motivoidumme ja miten kohtaamme haasteita.

Aiemmin (ennen kuin aloitin hyvinvointialan opintoni) vaikka liikuin ja tein mielestäni hyviä valintoja ruokavalion suhteen, sairastuin kuitenkin ruuhkavuosien pyörteissä stressin aiheuttamaan ylirasitukseen. En antanut levolle ja palautumiselle riittävästi arvoa ja aikaa vaan puskin itseni jaksamisen äärirajoille. Kunnes kehoni pysäytti pelin ja pysäytti minut. Oli pakko palata perusasioiden äärelle, oli tullut aika tutkia terveyttä ja hyvinvointia uudesta näkökulmasta.

Tämän jälkeen olen syventynyt vielä hakemaan lisää tietoa kehon toiminnoista ja ruokavalion merkityksestä hyvinvointiin.

Puhdas ruoka on suuri intohimoni. Ruoka parantaa ja ylläpitää terveyttä. Se tuo energiaa ja elinvoimaa, saa ajatuksen kulkemaan ja ihon hehkumaan, unohtamatta vaikutusta liikuntaan, suorituskykyyn ja kehitykseen.
Puhdas ruoka on valmennuksissani suuressa roolissa.
Olen itse henkilökohtaisesti huomannut kuinka suuri vaikutus ruokavaliolla ja hyvillä valinnoilla on hyvinvointiin ja terveyteen.

Liikunta on ihanaa ja parasta se on silloin kun keho toimii, on vastaanottavainen liikunnalle ja kykenee kehittymään. Liikunnan hyödyt hyvinvointiin on valtavat, varsinkin silloin kun ne toteutetaan oikeassa mittasuhteessa rasitukseen ja palautumiseen.

Pidän yllä positiivisuutta ja hyvää energiaa. Nautin elämästäni juuri nyt ja olen kiitollinen siitä, että saan elää elämääni hyvinvoinnin parissa, oppia koko ajan uutta ja jakaa hyvinvointia ympärilleni <3

Hyvinvointivalmennus

Kun kaipaat arkeesi tasapainoa, hyvinvointia ja energiaa sekä työkaluja niiden toteuttamiseen, hyvinvointivalmennus on hyvä valinta.

Valmennuksessa huomioidaan kokonaisuus, jossa huomioidaan mm. stressitasot, lepo, liikunnan taso, ravinto, henkiset voimavarat ja terveydentila. Valmennuksessa kuljemme kohti liikunnan tavoitteita suunnitelmallisesti ja nousujohteisesti, lepoa, palautumista ja kehonhuoltoa unohtamatta. Ravinnolla ja suoliston kunnolla on tärkeä osa hyvinvoinnin edistämisessä ja löydämmekin varmasti juuri sinulle sopivat asiat. Valmennuksessani saavutetaan tuloksia, positiivisella energialla ja periksiantamattomalla työskentelyllä.

Personal training

Kun haluat saavuttaa liikunnallisen tavoitteen ja kaipaat siihen tukea, personal training valmennus on hyvä valinta.

Valmennuksessa otetaan huomioon eri osa-alueet; treenit, palautuminen, lihashuolto ja ravinto. Tiukka itsensä ruoskiminen ei ole ainoa eikä aina edes paras vaihtoehto saavuttaa tuloksia. Itsensä ylittäminen ja omien rajojensa löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen onnistuu valmennuksissani hyvällä fiiliksellä ja lujasti työskennellen.
Valmennuksissani opetan eteenpäin kaiken mitä tiedän ja koska kaikkea en tiedä, niin otan selvää. Opin samalla itsekin.
Koska kaikki ei sovi kaikille ja olemme yksilöitä, ovat valmennukseni räätälöityjä ja henkilökohtaisia.
Tarkoitukseni on jakaa tietoani niin avoimesti että asiakkaan hyvinvoinnin matka voi jatkua mutkattomasti myös sen jälkeen, kun valmennussuhteemme päättyy.

Koulutus ja kurssit:

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
Personal trainer (Trainer4you)
NLP- perusteet verkkokurssi (Verkkovalmennukset)

Palvelut:

Hyvinvointivalmennus
Personal training valmennus
Ravinto-ohjaus
Ryhmävalmennukset

Hinnasto:
Esim.
3 kk Hyvinvointivalmennus- paketti 279€/ kk
Sisältää mm.:
– Alkukartoituksen ja tulosten seuranta
– Räätälöity ja henkilökohtainen liikuntaohjelma
– Ravinto-ohjaus
– Viesti- / puhelintuki
– 4 tapaamista (60min.) / kk

Esim.
3 kk PT-paketti 279€/ kk
Sisältää mm.:
– Kuntotestit
– Räätälöity ja henkilökohtainen liikuntaohjelma
– Ravinto-ohjaus
– Viesti- / puhelintuki
– 4 tapaamista (60min.) / kk

Katso lisää kotisivuiltani ja ota yhteyttä!

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Hanne Tuominiemi

040 4111 969

hanne@hannetuominiemi.com

hannetuominiemi.com

www.facebook.com/personaltrainer.hannetuominiemi/