Sanni Nevalainen

Personal training Sanni Nevalainen, ylöjärvi

Esittely:

Olen Sanni, fysioterapeutti ja auktorisoitu personal trainer. Minulla on vuosien harrastustausta voimaharjoittelusta ja fysioterapeutin näkemys liikkeiden suorittamiseen. Valmentajana varmistan, että treeni menee juuri sinne minne pitää ja se vastaa sinun tarpeitasi.  Valmennuksen alussa käyn huolella kanssasi läpi tavoitteesi, minkä mukaan suunnitellaan käytettävät keinot tavoitteeseen pääsemiseksi. Olen mukana projektissa valmentajana, tsemppaajana ja myös henkisenä tukena. Tiedän, että isot tavoitteet vaativat aikaa, ja matkan varrella voi tulla vastaan monenlaisia tuntemuksia. Valmennuskokemukseni myötä tiedän myös, että kuormittavuudeltaan sopiva treeni auttaa pitämään motivaation yllä. Uskalla siis aloittaa vaikka olisit ”rapakunnossa” – suunnittelen sinulle juuri sinun tasoosi sopivat treenit.
Ymmärrän yksilöllisyyden merkityksen harjoittelussa ja fysioterapeuttina osaan neuvoa vaihtoehtoisia liiketekniikoita tai kuntouttavia harjoitteita mahdollisissa vaivoissa. Kanssani treenaaminen ei ole kuitenkaan hissuttelua ja fysioterapia voidaankin yhdistää pt- valmennuksiin. Tavoitteena on, että jokaisen treenin jälkeen olo on parempi kuin ennen treeniä! Valmennuksiin voidaan sisällyttää myös lihaskalvohierontaa aika ajoin lihashuollosta huolehtimiseksi.
Minuun kannattaa olla yhteydessä myös, jos kropan krempat hankaloittavat elämää tai treenaamista – fysioterapeuttina autan vaivojen selättämisessä. Olen oikea valmentaja sinulle, jos kaipaat treenistäsi näkyviä tuloksia, haluat pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa tai päästä kivuista eroon. Erityisosaamisenani on kuntosaliharjoittelun aloittaminen ja alkuun pääsy, elämäntapamuutokset, voimaharjoittelu, painonpudotusprojektit, raskaudesta palautuminen ja raskauden aikainen harjoittelu, vatsalihasten erkauman kuntoutus, tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoito. Fysioterapia myös lääkärin lähetteellä. Otan vastaan Fressi Ylöjärven tiloissa, mutta sinun ei tarvitse olla tai tulla olemaan Fressin asiakas käyttääksesi palveluitani. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva tapa edetä asiassa 😊

Koulutus ja kurssit:

Fysioterapeutti AMK
Auktorisoitu PT
Lihaskalvohieronta
CrossTraining-ohjaaja
Äitiysfysioterapia
SensoReflex
Liikunta-alan täsmäkoulutuksia

Palvelut:

Painonpudotus
Voimaharjoittelu
Kuntouttava harjoittelu
Kuntosaliharjoittelun aloitus
Fysioterapia
Kehon muokkaaminen
Ruokavalio-ohjaus
Treenaaminen erityistarpeiden kanssa (nivelvaivat, selkäkipu, tms.)
Treeni raskauden aikana
Synnytyksen jälkeinen treenaaminen
Vatsalihasten erkauman kuntouttaminen
Toiminnallinen harjoittelu

Hinnasto:

Hinnasto:
5 krt 470e
10 krt 850e
20 krt 1650e
30 krt 2400e
50 krt 3850e
100 krt 7400e

Huom. Kaikki paketit saatavilla myös osamaksulla. Ensimmäinen tapaamiskäynti on aina ilmainen eikä sido mihinkään, ota siis rohkeasti yhteyttä !

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Sanni Nevalainen

Puhelinnumero: 0404162331

Sähköposti: sanni.nevalainen@fressi.fi

Kotisivut: https://www.fressi.fi/henkilot/sanni-nevalainen/