Aleksi Lehtinen

Silverback Bodies, Tampere

Esittely:

Personal trainerina intohimoni on ohjata ihmisiä kohti terveempää elämäntapaa. Kaikki ovat ainutlaatuisia, omilla vahvuuksillaan ja tavoitteillaan. Minun menetelmä on rakentaa oma suunnitelman, joka perustuu terveydeb tilaan, aikatauluun ja mikä tärkeintä, kuntotavoitteisiin. Sydämeni menee kaikille, jotka ovat olleet vuosien ajan itsetuhon ja avuttomuuden ja toivottomuuden tunteiden kanssa. Tiedän, miltä tuntuu olla halu äärimmäisiin muutoksiin ja dramaattisiin parannuksiin ilman selkeää suuntaa.
Tein tämän  jakamaan uuden haetun onnen elämässäni, jonka olen löytänyt treenaamisella ja sen kyvyn, jonka se on antanut minulle muodostaa ruumiini ja mieleni henkilöksi, josta olen ylpeä. Haluan auttaa muita, jotka ovat käyneet läpi samat asiat, joita minulla on ja tarvitsevat apua ja tukea saavuttaakseni heidän ansaitsemansa onnen. Tämä sivusto on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä enemmän, kuin pelätä kipua joka aiheutuu kovasta työstä ja muutoksesta. Ovat vihanneet kehoaan, jokaiselle jotka ovat tunteneet ettei, koskaan olisi onnellinen tai tykännyt itsestänsä. Tämä sivusto on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muuttaa itseään ja olla paras henkilö, mikä he voivat olla. Niiden joukossa, jotka omaksuvat parannuksen fyysisen tuskan pikemminkin kuin epäonnistumisesta johtuvan psyykkinen kivun, koska ymmärrämme yksi on väliaikainen ja toinen on ikuisesti.
Minulla on usean vuoden kokemus voimanostosta ja kehonrakennuksesta, pienimmillään paino on ollut 95kg ja suurimmillaan 135kg. Penkkipunnerrus 180kg, Kyykky 190kg ja maastaveto 280kg 22 vuotiaana.

Koulutus ja kurssit:

Palvelut:

– Personal training
– Online training

Hinnasto:

-1kk kuntosalivalmennusta 100€, sis. 4 tapaamista kuntosalilla Sääksjärvellä Tampereen kupeessa. Henkilökohtaisen ravinto- ja treeniohjelman ja 24/7 tuen WhatsApilla ja sähköpostilla.

-6kk kuntosalivalmennusta 75€/kk, sis. 5 tapaamista kuntosalilla Sääksjärvellä Tampereen kupeessa. Henkilökohtaisen ravinto- ja treeniohjelman ja 24/7 tuen WhatsApilla ja sähköpostilla.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Aleksi Lehtinen

Puhelinnumero: 0503571158

Sähköposti: Silverbackbodies@gmail.com

Kotisivut: https://silverbackbodies.wixsite.com/website

Facebook: https://www.facebook.com/Silverback-Bodies-415920292324841/