Marika Koskela-Kontu

Personal Trainer Marika Koskela-Kontu, Pohjois-Pohjanmaa

Personal Trainer Marika Koskela-Kontu, Pohjois-Pohjanmaa

Esittely:

Hei!

Olen FitFarmin kouluttama personal trainer, jonka intohimona on kuntosaliharjoittelu. Urheilutaustaa ja kokemusta minulla on useista lajeista vuosien varrelta mm. maastohiihto, juoksu, painonnosto, pyöräily. Olen aina tykännyt haastaa itseäni niin fyysisesti kuin henkisestikin, ja omien rajojen hakeminen pitkäkestoisissa kestävyysurheilukisoissa tai harjoitteissa on vienyt minut huikeisiin fiiliksiin. Tiedän missä mennään asenteella ja missä vedetään sisulla. Kuntosali tai ehkä paremminkin bodaus on tuonut uutta näkökulmaa urheiluun ja harjoitteluun. Se on laji joka vie mennesssän, kun siihen syttyy. Vaatii paljon opettelua eikä oikeastaan koskaan ole valmis ja kaikkitietävä, ja siinäpä sen viehätys piileekin.

Oman kehon muokkaus erilaisine treenityyleineen, ja eri liikkeet ja niiden lukuisat variaatiot tuovat oman mausteensa koko hommaan. Kehonrakentajaksi ei kuitenkaan (kilpailumielessä) tarvitse kaikkien alkaa, ”kotikehonrakennus” ja oman kehon muokkaus voiman ja kestävyyden lisäksi ovat mahtava harrastus kenelle tahansa. ”Paras versio itsestäsi” mentaliteetilla tehdään. Hyvä kunto merkitsee minulle hyvää fyysistä kuntoa; lihaskuntoa, aerobista kuntoa ja liikkuvuutta unohtamatta henkistä puolta ; elämässä täytyy löytää sopiva balanssi asioiden kesken. Silloin se on elämisen arvoista ja mukavaa!

Koulutus / Kurssit:

Personal Trainer FitFarm 2015

Palvelut:

Henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat ja -treenit, treeniohjelmat, voimaharjoitteluohjelmat (juoksu, maastohiihto), ruokavaliot tavoitteiden mukaan, ravintovalmennus, luennot liikuntaan, terveelliseen ruokavalioon ja hyvinvointiin liittyen.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Marika Koskela-Kontu

0405560992

marika.koskelakontu@gmail.com
Kotisivut / Facebook