Arto Vuoma

PT – Arto Vuoma, Oulu

PT - Arto Vuoma, Oulu

Esittely:

Toimin Oulun Kamppailuklubin Personal Trainerina. Personal Trainer -palveluiden lisäksi toimin Kamppailuklubin thainyrkkeilyn päävalmentajana. Thainyrkkeililyn aloitin v.2008 ja tässä mennään, SM-pronssia vielä vanhoilla päivillä v.2010. Potkunyrkkeilyä treenasin n. 10 vuotta. Voitin potkunyrkkeilyn Light Contact SM-kultaa sekä vuosi sen jälkeen SM-hopeaa. Osallistuin myös Semi Contact PM-kisoihin kaksi kertaa, hopeaa sekä pronssia saavutin näistä kisoista. Karatesta joukkuehopea eurocupista. Kamppailulajeista minulla on siis kokemusta yhteensä yli 25 vuotta. Ota yhteyttä ja haasta itsesi!

Koulutus / Kurssit:

Olen suorittanut valmentajan ammattitutkinnon, 1- ja 2- tason kamppailulajivalmentajakoulutuksen ja liikuttajatutkinnon. Toimin myös hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajana, kahvakuula- ja toiminnallisen harjoittelun -ohjaajana ja thainyrkkeilyvalmentajana. Trainer4You Personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja sekä kahvakuulaohjaaja. Spartan Gear toiminnallisen harjoittelun ohjaaja.

Palvelut:

Tarkoituksena minulla on tarjota mahdollisimman laajaa ja kattavaa Personal Trainer pavelua riippumatta asiakkaan iästä tai lähtökunnosta. Teen kaikenlaisia treeni- ja ravinto-ohjelmia asiakkaan tarpeiden mukaan. Mielestäni on tärkeää räätälöidä ohjelma juuri asiakkaalle sopivaksi, jotta harjoittelu on mahdollisimman tehokasta ja turvallista. Valmennustapaamisilla kartoitetaan lähtötilanne, tavoitteet ja siihen tähtäävät harjoitukset. Tarjoamani Personal Trainer palvelut sisältävät muun muuassa: valmennustapaamiset, ravintoneuvonnan, kuntotestit, lihashuollon, harjoitus-ohjelman ja puhelintuen.

Hinnasto:

3 kk, 12 tapaamista, 279€/kk
6 kk, 12 tapaamista, 159€/kk
12 kk, 12 tapaamista, 89€/kk
TAI

39 € / tunti (PT -yksityistunti)
50€ / tunti (lajikohtainen yksityistunti)

HUOM! Paketin sisältö toteutetaan valmentajan ja asiakkaan keskenään sopimassa laajuudessa.
Valmennustapaamiset järjestetään pääosin Oulun Kamppailuklubilla. Hinnat eivät sisällä mahdollisten muiden liikuntatilojen käyttömaksuja. Palvelu ei velvoita Oulun Kamppailuklubin jäsenyyteen.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Arto Vuoma

044 9706444

arto@oulunkamppailuklubi.fi

Kotisivut / Facebook