Tanja Siltanen

nutrido Tanja siltanen, varsinais-suomi

Esittely:

Olen iloinen ja energinen ohjaaja, jonka tavoitteena on tuoda liikuntaa ja hyvinvointia mahdollisimman monen arkeen. Omaan yli 10 vuoden ohjauskokemuksen erilaisten tuntien ohjaamisesta eri ikäisten ryhmien kanssa. Parasta ohjaamisessa on kokea asiakkaan kanssa onnistumisen elämykset ihan pienissäkin asioissa.

Koulutus ja kurssit:

Olen käynyt monenlaisia koulutuksia janoten lisää tietoa, kuten Personal Trainer -koulutuksen, Mindful Body -koulutuksen, ravintovalmentajakoulutuksen, kinesioteippauskoulutuksen ja SLU 1-2 -tasojen valmentajakoulutukset. Toimin Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskuksessa ominaisuusvalmentajana erikoisalueena ravitsemus ja palautuminen. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja tuoda uusia asioita ohjauksiini.

 

Palvelut:

* Henkilökohtainen valmennus
* Ravintovalmennus
* Ryhmäliikuntaohjaus
* Oheisharjoittelu
* Taekwondovalmennus
* Lihaskuntotestaus ja mittaus

Hinnasto:

* Henkilökohtainen valmennus 212 €
Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia painoja ja välineitä, kuten kahvakuulia ja levytankoa huomioiden yksilölliset tavoitteet ja mieltymykset. Yhden harjoituksen kesto on 60 minuuttia, jonka hinnaksi muodostuu 53€. Sisältää 4 harjoitusta Budokwai Taekwondon tiloissa sekä ohjeistuksen ja neuvonnan harjoituskaudeksi.

* DUO-valmennus 264 €
Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia painoja ja välineitä, kuten kahvakuulia ja levytankoa huomioiden yksilölliset tavoitteet ja mieltymykset. Harjoitukset tapahtuvat esimerkiksi kaverin tai puolison kanssa. Tunnin hinnaksi muodostuu 33 €/hlö/krt. Sisältää 4 harjoitusta Budokwai Taekwondon tiloissa sekä ohjeistuksen ja neuvonnan harjoituskaudeksi. Yhden harjoituksen kesto on 60 minuuttia.

* Ravintovalmennus 3 kk, 117 €/kk
Ravintovalmennus sisältää 4 tapaamista ja viikoittaisen yhteydenpidon, joissa lähdetään tekemään ruokavaliotottumuksiin parannuksia edistäen terveyttä ja hyvinvointia. Muutokset lähtevät pienistä asioista ja niiden toistoista, jolloin saadaan pysyvä elämäntapamuutos. Valmennus on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka haluavat lisätä jaksamistaan arjessa, voida paremmin, edistää kehittymistään urheilijana tai kuntoliikkujana tai haluavat pieniä muutoksia painossaan. 1 tapaamisen hinnaksi muodostuu 88 €. Tapaamiset tapahtuvat Budokwai Taekwondon tiloissa tai skypen välityksellä.

* Ravintovalmennus 6 kk, 132 €/kk
Ravintovalmennus sisältää 9 tapaamista ja viikoittaisen yhteydenpidon, joissa lähdetään tekemään ruokavaliotottumuksiin parannuksia edistäen terveyttä ja hyvinvointia. Muutokset lähtevät pienistä asioista ja niiden toistoista, jolloin saadaan pysyvä elämäntapamuutos. Valmennus on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka haluavat lisätä jaksamistaan arjessa, voida paremmin, edistää kehittymistään urheilijana tai kuntoliikkujana, kiinteytyä tai pudottaa painoaan. 1 tapaamisen hinnaksi muodostuu 88 €. Tapaamiset tapahtuvat Budokwai Taekwondon tiloissa tai skypen välityksellä.

* Ravintovalmennus 12 kk, 88 €/kk
Ravintovalmennus sisältää 12 tapaamista ja viikoittaisen yhteydenpidon , joissa lähdetään tekemään ruokavaliotottumuksiin parannuksia edistäen terveyttä ja hyvinvointia. Muutokset lähtevät pienistä asioista ja niiden toistoista, jolloin saadaan pysyvä elämäntapamuutos. Valmennus on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, jotka haluavat lisätä jaksamistaan arjessa, voida paremmin, edistää kehittymistään urheilijana tai kuntoliikkujana tai pudottaa painoaan. 1 tapaamisen hinnaksi muodostuu 88 €. Tapaamiset tapahtuvat Budokwai Taekwondon tiloissa tai skypen välityksellä.

* Ryhmäliikunta TIEDUSTELE TARJOUSTA!
Harjoitukset suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan esimerkiksi kahvakuulaharjoitukseksi, kehonhuolloksi tai HIIT-tehotreeniksi. Hinnoittelu riippuu harjoitusten ajankohdasta ja ryhmän koosta. Harjoituksia toteutetaan ryhmän toiveiden mukaan kerran viikossa. Yhden harjoituksen kesto on 60 minuuttia, joka toteutetaan Budokwai Taekwondon tiloissa.

* Taekwondoharjoitus ryhmille TIEDUSTELE TARJOUSTA!
Harjoitukset sisältävät erilaisia potkuja, hikoilua ja hauskanpitoa esimerkiksi työporukan tai polttariporukan kanssa. Yhden harjoituksen kesto on 60 minuuttia, joka toteutetaan Budokwai Taekwondon tiloissa.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Tanja Siltanen

0408466269

tycata@gmail.com

https://nutrido.webnode.fi

https://www.facebook.com/tanja.pasanen.58