Sini Tuomi

Sinnasport, Helsinki, Espoo, Turku, Raisio, Naantali

Esittely:

Moikka.
Olen Sini, 32vuotias FIHF  Personal Trainer (fysio trainer -koulutustausta).

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja ja suunnittelija sekä FIHF Personal Trainer. Olen käynyt Aurajoen urheilulukion. Olen työskennellyt sairaanhoitajana 8 vuotta ortopedian ja traumatologian leikkausosastoilla. Olen opiskellut sairaanhoitajaksi Turun ammattikorkeakoulussa. Lisäksi olen valmistunut kuntoutuksen ohjaajaksi ja suunnittelijaksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Olen suorittanut fysioterapeuteille suunnatun FIHF personal trainer koulutuksen. Tämän lisäksi olen opiskellut fysioterapeuttien koulutusohjelman kursseja liikkuvuustestauksesta, ryhdin analysoimisesta, anatomiasta ja fysiologiasta. Lisäksi minulla on ravitsemuskoulutusta, joka perustuu yleisiin ravitsemussuosituksiin sekä tutkittuun tietoon.

Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa ja pelannut mm. jalkapalloa naisten liigassa sekä kilpaillut maastojuoksussa, yleisurheilussa sekä hiihdossa. Tällä hetkellä kisaan hiihdossa, jalkapallo on jäänyt. Tykkään harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Lajejani ovat mm. hiihto (perinteinen sekä vapaa), rullahiihto, rullaluistelu, juoksu, maastojuoksu, pyöräily, spinning, uinti, vesijuoksu, sauvakävely, kuntosaliharjoittelu (kahvakuula, vapaat painot, laitteet, TRX, CrossFit, kuntopiiriharjoittelu, bodybump, Step aerobic) ja vaellukset.

Valmentajana olen motivoiva ja panostan laatuun sekä monipuolisuuteen. Pyrin saamaan valmennettavista henkilöistä itsenäisiä, motivoituneita ja innostuneita liikkujia. Haluan saada asiakkaistani irti mahdollisimman paljon ja löydän heidän vahvuutensa. Olemme kaikki yksilöitä ja elämme erilaisissa tilanteissa. Tämä edellyttää yksilöllistä seurantaa sekä suunnittelua treenaamisessa ja ravitsemuksessa. Tsekkaa Sinnasportin arvot yrityksemme esittelystä.

Koulutus / Kurssit:

– FIHF Personal Trainer (fysiotrainer, Suomen Terveysliikuntainstituutti – Finnish Institute of Health and Fitness)

-Sairaanhoitaja (Turun ammattikorkeakoulu – Turku university of applied sciences), ortopedinen ja traumatologinen leikkaussalisairaanhoitaja

-Kuntoutuksen ohjaaja ja suunnittelija (SAMK Satakunnan ammattikorkeakoulu – Satakunta university of applied sciences)

-Hyödyllisiä ja asiantuntevuutta lisääviä fysioterapian koulutusohjelman kursseja suoritettuna (LAMK Lahti university of applied sciences)

-Ylioppilas Aurajoen urheilulukiosta

Palvelut:

www.sinnasport.com/hinnasto/

Personal trainingissä 5 ja 10 kerran kortilla saat yksilöllistä ja tavoitteellista ohjausta oman lähtötasosi mukaan. Personal trainingiin sisältyy mm. ravitsohjausta, kuntoilu/urheiluvalmennusta, treeniohjelmia, testejä sekä tavoitteiden mukaista seurantaa. Sinnasport haluaa taata asiakkailleen mahdollisimman tehokasta ja laadukasta harjoittelua, jotta harjoittelu tehostuisi sekä motivaatio pysyisi yllä, kaverin tai puolison ottaminen mukaan treeneihin olisi suotavaa ja ilmaista 10 kerran Personal trainer -harjoittelussa. 5 kerran Personal trainingissä kaverin tai puolison saa ottaa ilmaiseksi mukaan kahdesti. Personal training 10 kerran kortti maksaa 499,99e ja 5 kerran kortti 279,99e.

Ryhmävalmennuksissa 5 ja 10 kerran kortilla saat osallistua ryhmä trainingiin, valmennuksiin, ravitsemusohjauksiin, mamma trainingiin sekä kuntoutus- ja palautumisohjauksiin. Minimi osallistuja määrä on valmennuksissa 2 henkilöä ja maksimi 6 henkilöä. Ryhmävalmennuksissa 10 kerran kortti maksaa 199,99e ja 5 kerran kortti maksaa 129,99e. Näihin saat ottaa kaverisi ilmaiseksi mukaan kahdesti tutustumaan. Valitse treenejä ja palveluita kiinnostuksesi mukaan. Ajankohtaisista asioista löydät erilaisia treenejä ja tapahtumia, joihin voit ilmoittautua. Voit myös ilmoittautua yksilötapaamiselle, ehdottaa minulle treenipaikkaa ja ajankohtaa tai tiedustella palveluista yhteystiedot -sivustolta.

Yrityksille suunnittelemme mielellämme tilanteen mukaisesti sopivan pakettiratkaisun. Hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä.

Hinnasto:

Personal training 10 kerran kortti maksaa 499,99e ja 5 kerran kortti 279,99e.
10 kerran kortissa kaveri saa osallistua kaikkiin treeneihin ilmaiseksi. 5 kerran kortissa kaksi kertaa ilmaiseksi.

Ryhmävalmennuksissa 10 kerran kortti maksaa 199,99e ja 5 kerran kortti maksaa 129,99e.
Kaveri saa tulla ilmaiseksi kokeilemaan kaksi kertaa molemmissa korteissa.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Sini Tuomi

+358407197648

sinnasport85@gmail.com

www.sinnasport.com

www.facebook.com/sinnasport/